Gastenboek

 

17 augustus 2018

We hebben 2 heerlijke weken gehad.
Mooie omgeving, mooi huis en mooi weer !
Wat moet een mens nog meer.

Hartelijke groet, Fam, S., Fam. Van E.

29 juni 2018

We vonden het hier fantastisch!
De kinderen hebben genoten van de tuin, trampolines, speelgoed en het zwembad.
Heerlijk dat alles aanwezig is voor kleine kinderen.
We hebben 2 heerlijke weken gehad. Hopelijk tot ziens!

Hopelijk tot ziens, Timmo, Tessa, Jack, Scott en Vesper

2 september 2017

Wat hebben we genoten van jullie heerlijke vakantiehuis.
We hebben heerlijk weer gehad met veel zon en de kids waren niet uit het zwembad te krijgen.
Zo fijn dat echt “alles” in het huis aanwezig is, zelfs een mixer voor de poffertjes mix. Bedankt voor alle goede informatie, we hebben leuke uitstapjes gemaakt.
Het was echt Fantastisch.

Groeten, Michel, Juliet, Bram en Sophie

26 augustus 2017

Het was hier fantastisch ! We hebben erg genoten van jullie huis, tuin, zwembad en al het andere.
We beginnen en eindigen de dag op de veranda, heerlijk.
De uitgebreide en alomtegenwoordige instructies vonden wij erg praktisch!
Ook het dorp en de omgeving vonden wij erg charmant.
We hopen zeker nog eens een keer terug te komen.

Hartelijke groet, de fam. N, Adri, Martine, Thera, Jort, Norah, Koster

19 augustus 2017

Wij hebben optimaal genoten van jullie fantastische huis. Onze kinderen en kleinkinderen vonden het ook geweldig. Een minpuntje: beneden is het wel iets gehorig ! Maar verder gewoon … af !!! We hebben elke avond lang nagetafeld onder de prachtige “luifel” op de waranda.
Op de een of andere dag heeft een onverlaat het uithangbord van “villa des roses” gestolen. Dat vonden de kleintjes trouwens erg spannend, en de boef moet echt in de gevangenis. Een heerlijke week was het voor ons allen.

Fam. van T, Patrick, Willeke, Caroline, Alexander, Veere, Tommy, Isabel, Annelore, Lennart, Filipe en Nina

12 augustus 2017

Misschien iets te veel papiertjes op alles. Verder was het fenomenaal.

Gr. Fam. K en S

4 augustus 2017

Wat is dit een supermooi huis in een prachtige omgeving.
We hebben een week lang genoten en het is niet voorgekomen dat we iets hebben gemist.
Kortom: fantastisch; een aanrader.

Fam. B, Hanny, Rob, Lisette, Kris, Emma, Paul, Danne, Fien, Amy, Roel, Ingirden Sem

24 september 2016

Wat een fantastische twee weken hebben we gehad in jullie heerlijke vakantie woning.
Een zeer geslaagde vakantie, waarbij we voor het eerst als gezinnetje van vier weggingen. Op alle zonnige dagen hebben we optimaal genoten van het zwembad, wat een luxe is dat.
Onze dochters hebben elke dag buiten gespeeld in de heerlijke tuin.
Ze hebben zo genoten van het schommelen en het huisje met speelkeukentje.
En elke dag buiten eten, heerlijk !!
Fijn ook dat er zoveel gedacht is voor de kids; bedjes, buggy’s, speelgoed. Kortom een heerlijke vakantiewoning. Ideaal voor jonge gezinnen.
Bedankt ook voor de persoonlijke service.
Wie weet tot ziens !!

Groetjes fam. C. Lucas en Danielle, Yara&Elena

19 augustus 2016

We hebben hier twee leuke en gezellige weken gehad. Het zwembad was super.
We hebben daarom ook bijna elke dag gezwommen. Ook hebben we veel geschommeld en gebasketbald.
Alles was in het huis aanwezig en dat was superfijn !.

Liefs, fam. v.d. P.

6 augustus 2016

Voor het tweede jaar op rij hebben we weer met de hele familie genoten van jullie gezellige vakantie woning.
Voor de kinderen is alles aanwezig, wat heel handig is.
Ter aanvulling van jullie praktische informatiemap: het restaurant “Les Ménestrels”, op het dorpsplein, is een echte aanrader. Goede prijs kwaliteitsverhouding.
Snelle en kindvriendelijke bediening en een heel sympathieke serveerster die Nederlands spreekt.

We vonden het hier zeer leuk in het zwembad, het clubhuis, de trampoline en de schommels.
We hebben nog geen zin om naar huis te gaan !!!!!

Groeten fam. B. Erik en Kathy, mark, Evy, Yannic, Mieke, Eline, Julie, Lucas en Kaithijn, Jaida, en Aiden.

20 juli 2016

Bedankt dat we een heel gezellige vakantie in jullie huis konden doorbrengen !
We hebben ons prima vermaakt. Aan alles is gedacht.
De buur hond kwam regelmatig langs, dat was jammer (hondenpoep in de tuin).

-Groeten van David en Sandrien, Sebas en Tigo.
Erwin en Michelle, Natan, Romy en Veerle.
Pieter en Marjolein, Danique en Esme.
(opmerking:Het gat in de heg is inmiddels gemaakt door Toon).

14 augustus 2015

Wat een fantastisch huis ! We hebben hier met 3 stellen, 3 baby en 2 kinderen super gehad. Volop ruimte om af en toe een rustig plekje te zoeken, genoeg speelgoed, babyspul en ligbedden. Helemaal top ! Het zwembad is elke dag volop gebruikt en ook op de veranda hebben we vele uurtjes (late uurtjes) met kaarsjes en gezelligheid  doorgebracht ! De keuken ook helemaal kompleet en voorzien van alle gemakken. Het slapen is ook heerlijk op de bedden en met de luiken dicht kan je het ook nog redelijk koel houden. Al met al hebben we 2 weken volop genoten van de luxe en gezelligheid. Een absolute aanrader !! Heel hartelijke groet, Stevin, Ellen, Hadassa, Mark, Prisca, Luca, Saar, Matthias, Suzanne, Marlou, Leenard, Johanna, Stefan, Jacintha en Mike.

25 juli 2015

We hebben een geweldige vakantie gehad in dit prachtige huis. We hebben heel veel gehad aan alle tips uit het handboek. Het weer was niet altijd optimaal, maar ondanks dat hebben we genoten. We hebben onder andere de grotten van Villars bezocht, echt een aanrader ! We willen jullie erg bedanken voor alles, en we hopen dat alle volgenden net zo enthousiast zijn als wij. Met vriendelijke groet Simone, Jurre, Anita, Suzan, Peter, Sharon, Noortje, Will en Marije.

11 juli 2015

De villa de Roses heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan. Het aanwezige comfort volstaat ruimschoots om de dagelijkse noden te voldoen. Maar de ruim aanwezige ontspannings-mogelijkheden aanwezig in de woning, de prachtige omgeving, de aantrekkingskracht van Bourdeilles en in toenemende mate van Brantome en Perigueux zijn bijkomende troeven voor een fantastisch verblijf. Voor ons was het maar een week maar we hebben fantastisch genoten met een voor de Dordogne ongebruikelijke hittegolf was het zwembad een ware verkwikking. Bedankt wij waren zeer tevreden. Rune, Fenna, Bram, Tessa, Johan, Kim, Jans, Annelies, Willy,  Marc en Emma

19 september 2014

Zo dat was het dan, onze laatste dag in Villa des Roses. Geboekt via internet, onze angst misschien aan te komen bij een niet bestaand huis zoals je wel een ziet op T.V. Na een dag autorijden stonden we voor de poort van dit schitterende huis. Wat een genot ook voor de kleintjes. Het voelde of we bij familie in huis kwamen. Aan niets gebrek, we hoefden het maar te opperen en het was er. Werkelijk alles zat mee deze afgelopen twee weken, het weer was mooi en de kleintjes kwamen steeds meer van hun watervrees af. Kortom het was een genot samen met de kinderen en kleinkinderen. We kijken terug op een heerlijke vakantie. Bedankt Toon en Dorien. Els, Tatjana, Quinten, Sanne, Marcel, Isa en Stijn

23 augustus 2014

Dit jaar onze jaarlijkse familieweek doorgebracht in Villa des Roses. Een perfecte locatie voor ons ieder jaar weer groter wordende familie Terwijl wij met de volwassenen op het terras genoten van lekkere drankjes, hapjes en fijne gesprekken, vermaakten de kids zich op de trampoline, het speelhuisje of de schommels Een klein paradijsje, het was fantastisch. Hartelijke groet Tineke, Hans, (opa en oma), Minke, Trip, Natalie, Bo, Nina, Koen, Sanne, Robert Finn en Keetje

19 juli 2014
Beste Dorien en Toon, Wij familie Barneveld en familie Loof met vijf jongens van 13-19 jaar hebben genoten van het huis, tuin, dorp en omgeving. Dat wilden we jullie even zeggen. Groet, Marc, David, Rutger, Ab, Sjaak, Jeroen, Jelle en Stijn

05 juli 2014
Het weer zat niet helemaal mee de eerste week maar aangezien jullie huis een waar kinderparadijs is viel dit reuze mee. We hebben hier niets gemist, integendeel jullie huis is voorzien van alle mogelijke faciliteiten om van een vakantie een echte “relaxvakantie” te maken. Jullie tuin is prachtig en de kindjes hebben heerlijk rond kunnen rennen en springen en zwemmen enz. We vonden Bourdeilles een super schattig dorp. We hebben ook van jullie magazines en boeken en dvd’s gebruikt gemaakt en een paar spelletjes gespeeld. Kortom we hebben een fantastische vakantie beleefd in jullie mooi en kompleet huis. Groetjes Maaike, Eric, An, Stijn, Goele, Wim, Frank, Alejondro, Annelies en de kindjes

14 september 2013
We hebben twee mooie weken gehad in dit schitterende huis. Ook voor de kinderen was het fantastisch. Fijn dat er zoveel spullen zijn. We hebben een lekkere appeltaart kunnen bakken van de appels van de boom. Zelfs een deegroller was aanwezig.
Bedankt voor het fijne verblijf.

31 augustus 2013
Bedankt dat we in jullie huis vakantie mochten vieren. Het was leuk en gezellig. Iedereen heeft lekker geslapen. BBQ, trampoline, zwembad, fantastisch.
Tess 0 jaar, Kas 1 jaar, Roos 7 jaar, Jasmijn 6 jaar en de rest tussen 30 en 35 jaar. Kleine aanvulling: werkelijk alles is aanwezig en alles ziet er fantastisch uit!
De pruimen zijn ook heerlijk. Bedankt voor alles.

23 augustus 2013
Wat een heerlijk huis hebben jullie! Iedereen heeft erg genoten van alle faciliteiten door het perfecte weer wat we hebben gehad, hebben we maximaal gebruik kunnen maken van het zwembad. Op een avond leek er een duizendklappen afgeschoten te worden, maar het bleek de voorraadschuur van de overbuurman te zijn die in brand stond. Dat was nog behoorlijk schrikken. Dankzij het complete informatieboek hebben we heerlijk gegeten in een aantal restaurants hier in de buurt. Het was super.

13 juli 2013
Een warme Franse zon, kanovaren, tafeltennis, zwembadtaferelen, BBQ, verjaardag vieren. Tour de France, Brantome, Periqeux, Wijn proeven in Bergerac, terrasjes op het dorpsplein.
Pannenkoeken bakken…… Het waren een voor een voortreffelijke ingrediënten van ons welgemaakt weekmenu.
Opa, de kinderen en kleinkinderen hebben enorm genoten van het verblijf in dit zeer mooie vakantiehuis.
Dagelijkse kost: temperaturen tussen de 30 en 35 graden waarbij het zwembad voor de nodige afkoeling zorgde.

18 augustus 2012
Wat een prachtig kompleet woonhuis verhuren jullie en wat ziet alles er verzorgd uit ! Alles maar dan ook echt alles is aanwezig en keurig in orde. Het weer was prachtig en we hebben dan ook heerlijk kunnen afkoelen in het zwembad.

Morgen gaan we weer op huis aan, heerlijk om weer naar huis te gaan, maar we zullen de omgeving, uitzicht, veranda met buitenkeuken missen.
Bedankt voor het lenen van jullie prachtige huis.
Fam. Br.

5 augustus 2012
Beste Toon en Dorien,
Wat hebben jullie hier een fantastische stek. Wij hebben erg genoten van jullie huis en tuin met zwembad. Het weer was prachtig dus we hebben weinig uitstapjes gemaakt. We hebben het met onze 3 gezinnen fantastisch gehad. Dank voor dit meer dan complete huis.
Fam. Aliet, Breevaart, en Gibsen.

5 mei 2012
Beste Toon en Dorien,
We hebben al heel wat vakantiehuizen gehad voor onze familieweek begin mei. Maar jullie huis is zonder twijfel het allermooiste! De gezellige terrassen voor en achter, de barbecue, de goede bedden. Ook het zwembad en de speeltuin voor de kinderen.
Het was een groot feest. Ook de omgeving met alle mooie dorpjes en markten waren fantastisch. We komen zeker terug hier.
Groeten Annet en Ruud .

26 augustus 2011

Beste Toon en Dorien,
We kennen jullie niet maar hebben toch het idee dat we jullie een beetje hebben leren kennen. Goed ingericht huis met alles wat je maar kunt bedenken.
Super locatie zo vlak bij Bourdeilles met allerlei restaurantjes en terrasjes op loopafstand. Iets om trots op te zijn. Een aanrader voor iedereen die van Frankrijk houdt.
Vriendelijke groet,
Fam. Van D.

19 augustus 2011
Beste Dorien en Toon,
Meestal moeten we een paar dagen wennen aan onze vakantie verblijven. Deze keer voelde het echter vanaf het eerste moment als thuis. Wat een geweldig huis en vet plezierig dat echt alles aanwezig is.
We hebben dankbaar gebruik gemaakt van jullie boekenkast, CD’s en DvD’s. vooral Mr. Bean was favoriet bij de kinderen. De kinderen hebben zich geweldig vermaakt in en rond het zwembad.
We hadden niets verwacht van Bourdeilles maar wat een mooi stadje en een prachtige omgeving. Kortom wij hebben 2 geweldige weken in Julie huis doorgebracht.
Hartelijke groet,
Roel en Simone+ Irene en Frank, Jack en Janneke + Iris en Maarten

9 september 2010
Wat en verrassing om hier onze vakantie door te brengen. Prachtig huis geweldige bedden en een overvloed aan servies en bestek en wat een kwaliteit. Ook fijn dat er wasgelegenheid is.
Deze plek is ook bijzonder geschikt voor kinderen. Wat hebben ze geschommeld, gezwommen en in het kinderhuisje gespeeld. Is dit nu leven als god in Frankrijk. Wij hebben in ieder geval geweldig genoten. Met appels uit de tuin is een heerlijke appeltaart gebakken, en er is veel munt thee gedronken. Ontzettend bedankt! Au revoir!
Fam. Van B., David, Henneke, Roos Chris, Julian
Fam. D., Loek en Hermine, Renske

22 Juli 2010
Beste Toon en Dorien,
Met zo’n huis kan het niet anders dan dat wij ook een fantastische tijd hebben gehad. Op basis van de mooie plaatjes op jullie website waren onze verwachtingen hoog, maar toch overtrof de werkelijkheid alles. Jullie hebben aan alles gedacht en wij hebben overal dankbaar gebruik van gemaakt. De koks onder ons hebben dankzij de geweldig uitgeruste keuken, professionele oven, buitenkeuken, en niet te vergeten alle kruiden in de tuin voortreffelijke maaltijden op tafel getoverd.

De kinderen hebben het speelhuis omgedoopt tot berenhuis. Het gras tussen het terras en het huisje is inmiddels platgetrapt! En natuurlijk het zwembad, helemaal geweldig. En wat waren de vaders en moeders er blij mee dat ze de baby bedjes, kinderstoelen, bestek etc. konden thuislaten. Andere hoogtepunten: het jaarlijkse vuurwerk na afloop van het jaarfeest in Bourdeilles, de kastelen in de omgeving, het kanovaren, zonnebloemvelden, tafeltennissen achter het huis, Monbazillac wijn kopen bij het gelijknamige kasteel.
Kortom : we hebben het geweldig gehad. Bedankt voor jullie gastvrijheid!!!

Ralph, Wendy, Jamie, Lisa en Luuk
Bjorn en Gonny, Robin, Sheila, Jayden, en Angie Etienne en Ciny

26 juni 2010
Beste Toon en Dorien,
We hebben 2 geweldige weken gehad in jullie mooie, genoeglijke, Villa des Roses. Alles was er wat we nodig hadden waardoor we ontzettend genoten hebben van jullie huis. Sofie was zeer in haar hum met het huisje, de kersenboom en het zwembad. Veerle en Feline genoten van de schaduwplekken in het gras, en waren steeds op jacht om een mier te vangen. De mannen hebben de voedbal wedstrijden op de voet kunne volgen, en de dames genoten dan van een lekker glaasje Bergerac.

Wat hebben we gezien:
De grotten van Villars een aanrader)
Brantome
Het kasteel in Puygulhem (wonderschoon)
St Jean de Cole (verrassend leuk)
Perigueux ( geweldig) en hier ook gegolfd
Gewandeld, gekanood
Teveel gedronken en gegeten
En natuurlijk Boourdeilles zelf

We vinden het vreselijk om morgen afscheid te moeten nemen van jullie huis en hopen erop er nog eens terug te komen.
Groeten van: Pien en Gerard, Drek Pien en Veerle, Roel, Leonie, Sophie en Feline
Onno en Astrid

26 sept 2009
We zitten inmiddels weer in de regen maar denken nog met plezier terug aan onze vakantie in Bourdeilles. We hadden eigenlijk voor het eerst een huis waar we alles hadden. Ook de bedden waren prima.
Verder hebben we genoten van de barbecue. Heerlijk. Je kan dan helemaal buiten leven. Hierbij wat foto’s van de prachtige bloemen en hommels in jullie tuin (en natuurlijk van het mooie zwembad).
Hanneke, Bert, Fleur, Ramon en Merel.

Villa Des Roses is een luxe, smaakvol en compleet ingerichte villa in Bourdeilles.

'
nl_NL
en_US